Recensioner

Vi värdesätter din feedback och vi strävar alltid efter att förbättra kvaliteten på våra delar och vår service till dig. Om du hade en upplevelse som du skulle vilja berätta om eller hade feedback angående någon av våra delar, vänligen lämna en recension med hjälp av knappen Skicka. Genom att lämna oss en recension kommer du automatiskt in i vår gratis återvinningsprodukt giveaway där en vinnare utses var tredje månad för att välja ett (1) godkänt föremål, se belöningarna nedan!

Lägg till ett foto av din lastbil och ett Supreme Suspensions®-kit installerat i din recension för den extra chansen att bli vår kvartalsvisa kund, denna belöning kommer att vara ett tillägg till den kostnadsfria återställningsprodukten. Om du väljer det kommer ditt lastbilsfoto att visas på vår nästa ansvarsfriskrivning för hela världen att se, eftersom dessa skickas ut med varje beställning vi tar emot! Anmäl dig idag och ha chansen att vinna båda priserna!

Kolla in belöningsalternativen

Allmänna Villkor

Genom att skicka in ett foto eller en recension bekräftar du att du är den nuvarande ägaren till fotot/bilderna eller författaren till recensionen och att du har möjlighet att skicka in och överföra alla rättigheter för fotot eller recensionen till Supremesuspensions .com. Genom att skicka in fotot/bilderna eller recensionen samtycker du till att överföra alla äganderätter till Supremesuspensions.com.
Foto(n) eller recension kan, enligt Supremesuspensions.coms gottfinnande, modifieras för användning på sidorna på vår webbplats, annonser, sociala mediekonton eller annat reklammaterial. Kundnamn, när så är lämpligt, kommer att inkluderas med foton eller recensionen. Personlig kontaktinformation som ges med bilderna eller recensionsinlämningen kommer inte att säljas, hyras, leasas, etc. och kommer endast att användas för att kontakta dig angående denna tävling. För att vara berättigad att vinna måste du också tillhandahålla ett giltigt ordernummer som bevisar att du har köpt en Supreme Suspensions-produkt för att bekräfta att dina foton eller din recension är för en äkta Supreme Suspensions-produkt. Priser i mån av tillgång.


Vad folk säger

  1. Biffiga kambultar

  2. Mycket biffiga, smörjbara, kambultar

    Kund: Marshall07/07/23

    - 2010-2020 Toyota 4runner ± 1,5° smörjbar främre camber/caster inriktningssats 2wd 4wd

  1. Högkvalitativ beat kit någonsin

  2. Pris + Frakt mycket rimliga Instruktioner mycket tydliga och lätta att lägga i träda Kvaliteten är bra och resultaten ännu bättre Fantastisk upplevelse

    Kund: Alberto06/30/23

    - 2008-2016 Ford Super Duty Full Suspension Lift Kit med Sway Bar, Broms Line och Bump Stop Relocation Kit & Front Shock Extenders 4WD 4x4

  1. Precis vad jag ville

  2. Lyft precis till det jag ville. Det är ojämnt, men förväntat. Inget som en ny uppsättning stötdämpare inte kan fixa.

    Kund: Chris06/27/23

    - 2009-2020 Dodge ram 1500 full billet suspension lyftsats 4wd

  1. Torsionsnycklar

  2. De nycklar som jag hade tidigare hade mycket spel i sig men när jag satte in dessa var det inga luckor eller spel

    Kund: Reid06/26/23

    - 1998-2003 Dodge durango 3" frontfjädring lyftsats 4wd 4x4

  1. Underbar produkt

  2. Jag har en 2000 Dodge Dakota med 5,9L-motorn jag använder för att bogsera min husbil. Jag tyckte att det var svårt att hitta andra kvalitetslyftssatser än kroppslyft. Det finns några företag som säljer klossar för den bakre änden och några vridnycklar men de såg alla billiga ut och blocken skulle inte hjälpa den bakre delen från att hänga under bogsering. Ange Supreme Suspension. Deras torsionsnycklar är av superhög kvalitet och de erbjuder tilläggspaket för min Dakota. Jag köpte en av deras bakre lägg till en lövsats som gav mig cirka 3" lyft i ryggen och en uppsättning torsionsnycklar inställd på 2,5" fram. Fantastisk produkt och bra företag att jobba med..

    Kund: Chris06/15/23

    - 1987-2004 Dodge dakota 1-3" justerbar frontupphängning lyftsats 4wd 4x4

  1. Älskar vart mitt fordon kan ta vägen tack vare denna fjädring

  2. Nyligen hämtade en ny leksak till familjen och satte på den suveräna 3"-lyften för att passa större däck. Gick med 37:or och har redan tagit lastbilen över ganska många stigar djupt in i skogen och älskar det! Enkel installation och bra montering.

    Kund: Brendan06/15/23

    - 1997-2002 Ford expedition fullfjädrad lyftsats 4wd 4x4

  1. F250 3” lyftblock

  2. Billigt och lätt att installera med lite krångel! Glöm inte att skaffa en justerbar spårstång som jag gjorde. Lastbilen klarar ungefär lika mycket minus vikten på de 35,5"-däck jag satt på. Ser så mycket bättre ut dock!

    Kund: Matt06/15/23

    - 2005-2023 Ford f250 super duty frontfjädring lyftsats 4wd 4x4

  1. Fantastiska spacers

  2. Kör för närvarande 1,5" hjuldistanser och jag älskar hur de är prisvärda och mycket välbyggda.

    Kund: Scott06/15/23

    - 2005-2022 Nissan frontier nav centrerade hjuldistanser 2wd / 4wd

  1. Hjuldistanser

  2. Hjuldistanser är av bra kvalitet och fick lastbilen att se ännu bättre ut än jag förväntade mig!

    Kund: Contessa06/11/23

    - 1995-2021 Toyota tacoma 4wd hjuldistanser (navcentrerad)

  1. Bra gjort!

  2. Lyftsatser är i allmänhet utanför uppfartsmekanikens förmåga utan specialverktyg. Men detta kit gör det möjligt med vanliga uppfartsmekaniska verktyg. Tog ca 4 timmar att sätta det, (min första gång). Men alla sa att det är gjort, det ser bra ut och testpassar 33:or och de passar bra.

    Kund: Tim05/26/23

    - 2000-2006 chevy suburban 1500 fullfjädrad lyftsats 4wd 4x4

  1. Litet lyft, stor skillnad!

  2. 2,5" fram & 1" baklyft från Supreme Suspensions kit kanske inte verkar vara en stor förändring men det gjorde en STOR skillnad! 2020 Sierra har en mycket märkbar främre rake.....Supreme Suspensions sätter stopp för det för billigt! ÄLSKAR DET NYA LOOKET!

    Kund: Brian05/10/23

    - 2007-2019 GMC sierra 1500 full suspension lift kit 4wd i inkluderar suveräna fjädringar nya premium smidda platta u-bultar

  1. Hummer h2 utjämningssats

  2. Mycket lätt att installera, högkvalitativa material och krävde ingen modifiering. Installeras på några minuter med perfekt resultat. Detta utjämningsset gav gott om utrymme för 37" M/T och ser fantastiskt ut!

    Kund: Robert04/12/23

    - 2003-2010 Hummer H2 Full Suspension Lift Kit med Installation Tool & Shock Extenders 4WD 4x4

  1. Delarna passade perfekt och kom inom en vecka

  2. Lättinstallerad 3-tums utjämningssats på framsidan av 2015 dodge

    Kund: Gary04/10/1994

    - 2006-2020 Dodge ram 1500 frontfjädring lyftsats 4wd

  1. Jeep wj arbete pågår

  2. Jag hade skaffat mina 3" spoledistanser och de är överallt bra i alla aspekter

    Kund: Sean03/11/23

    - 1999-2004 Jeep grand cherokee wj fullfjädrad lyftsats 2wd 4wd

  1. Mitt odjur från öst

  2. Hitch Receiver Skid Plate & Shackle på en 2021 GMC AT4. Betongdjunglerna i nordöstra är konstgjorda terränger!

    Kund: G Ville03/06/23

    - Supreme Suspensions® Universal Multi-Function Hitch Mottagare Skid Plate med 3/4" D-ring Shackle

  1. 2007 Tacoma Prerunner med Supreme Suspensions 2” hjuldistanser

  2. Jag har en 2007 Tacoma som kör Supreme Suspensions 2" navcentriska hjuldistanser. Jag rekommenderar starkt en 1,5" eller 2" spacer från dessa killar om du är på ett 0 offset hjul med ungefär 4,5" backspace. Var medveten om att om du väljer en olämplig distans kan du gnugga på din fenderfoder eller hyttfäste. Så gör din forskning innan. Jag valde SS 2" distansbrickor bara för att hålla bakhjulen från att skava på mina stötdämpare under kraftig artikulation och de gör just det! Utöver funktionen lägger de till en liten mängd spårvidd vilket definitivt lägger till några stilpunkter på gatorna. Dessa distansbrickor är navcentriska vilket är avgörande för att förhindra slitage på ditt fordons styr-/fjädringskomponenter. Utöver det är det mycket säkrare och jag skulle inte rekommendera en distans som inte är navcentrerad för någon. Jag har kört dessa distanser för flera månader nu och om de skulle misslyckas någon gång skulle de ha gjort det vid det här laget. Jag utsätter min lastbil konsekvent för missbruksprövningar och dessa distanser håller sig extremt bra. Jag tillbringade bara en vecka med att mobba genom Johnson Valley/Plaster City och distanserna är solida som en sten. Det här är inte en betald recension, de har bara bevisat sitt värde så jag tänkte dela med mig av det.

    Kund: Jayce02/16/2023

    - 1995-2021 Toyota tacoma 4wd hjuldistanser (navcentrerad)

  1. Utmärkt service och bra delar

  2. Beställde 1,5 hjul distanser till min 4 Runner. De är definitivt högkvalitativa produkter. Mycket solida hjuldistanser. Enligt mig är de lika bra som den Spidertrax jag har på min Jeep JK.

    Kund: Tony02/14/2023

    - 1986-2022 Toyota 4runner 2wd 4wd hjuldistanser (navcentrerad)

  1. Espaciadores Top

  2. El vehículo no tenía personalidad se veía falto de actitud pensamos en unos espaciadores para mejorar el perfil de llantas y al no ser un carro liviano pensamos en los mejores productos claro los de Supreme suspension.

    Kund: Henry02/13/2023

    - 2001-2010 Ford explorer sport trac 2wd 4wd hjuldistanser

  1. Som annonseras

  2. Produkten är av bra kvalitet och sitter bra. Precis som annonserat. Lastbilen ser bra ut med den.

    Kund: Brandon02/10/2023

    - 2004-2023 Nissan titan frontfjädring lyftsats 2wd 4wd

  1. Hög kvalitet

  2. Delar av extremt hög kvalitet och de kom hit supersnabbt. Jag köpte några hissdelar till min jeep Cherokee och jag måste säga att de är det bästa med Jeep nu 😂 Jag älskar verkligen det faktum att det kom med klistermärken och lite annat gott. Ni vet verkligen hur man ställer in någon :)

    Kund: Cameron Dice01/27/2023

    - 1984-2001 Jeep cherokee xj lyftsats för fjädring fram 2wd 4wd

  1. 2008 Tundra Long Add a Leaf

  2. Installerade Long Add A-Leaf och axelmellanlägg på min 2008 Tundra. Det gav min lastbil 2" lyft. Den går mycket bättre nu. Sugnar verkligen upp gupparna.

    Kund: Jonathan T01/27/2023

    - 1999-2020 Toyota tundra long add a lövlyftsats bakhjulsupphängning 2wd 4wd

  1. 3 tums lyft är perfekt

  2. Köpte ett 3 tum vänster block för min 2003 förort. De passar och ser perfekta ut. Jag är glad att jag åkte med This lift 10/10.

    Kund: Clint01/22/23

    - 2000-2020 chevy suburban 1500 lyftsats för bakhjulsupphängning 2wd 4wd

  1. Kvalitetsdelar

  2. Enkelt att handla och delar av bra kvalitet. Jag skulle rekommendera.

    Kund: Alex01/18/23

    - 2007 (ny)-2023 GMC sierra 1500 frontupphängning lyftsats 2wd 4wd

  1. 17 4Löpare

  2. 17 Runner SR5 35 tum maxis RAZR 3 tums utjämningssats Viper cut

    Kund: Lizz01/03/23

    - 2003-2023 Toyota 4runner frontfjädring lyftsats 2wd 4wd

  1. Nissan titan pro-4x

  2. 2 tum främre utjämningspuckar

    Kund: Clayton01/08/23

    - 2004-2023 Nissan titan frontfjädring lyftsats 2wd 4wd

  1. Supreme Suspensions Hitch Skid Plate med D-ring

  2. Denna produkt är tung! Ser bra ut - rena svetsar och tjock pulverlackering.

    Kund: Brad12/25/22

    - Supreme Suspensions® Universal Multi-Function Hitch Mottagare Skid Plate med 3/4" D-ring Shackle

  1. Enkel installation

  2. Den snabbaste och enklaste lyften jag någonsin har installerat på något fordon. Också det snyggaste kitet. 2,5” fram, 2” bak 10/10 rekommenderar

    Kund: Michael12/10/22

    - 2014-2020 Dodge ram 2500 fullfjädrad lyftsats 4wd 2wd

  1. Utjämningssats

  2. 2 tum främre block med 3 tum bak lägger till ett blad.

    Kund: Logan10/07/22

    - 2" bakre nivålyftsats tilläggsskivor + U-bultar för Toyota Tacoma 2WD 4WD 1995-2020

  1. Högsta söndag

  2. Här är vi, vi är bara barn som leker i leran..

    Kund: Giver10/03/22

    - 2003-2022 Toyota 4runner fullfjädrad lyftsats & differentialfall

  1. Högsta kvalitet från Supreme Suspensions

  2. Jag beställde de 2,5" främre fjäderbensdistanserna till min 03 GX470 efter noggrann efterforskning. Paketet mottogs och jag visste att kvaliteten var där, för att inte tala om alla extrafunktioner de ger dig. Installationen var inte den lättaste på grund av lastbilens design, men distansen installationen var väldigt enkel och fungerar som den ska. När jag tog några steg tillbaka efter att arbetet var slutfört blev jag chockad över hur perfekt allt kom ut. Rekommenderar starkt denna produkt.

    Kund: Daniel09/27/22

    - 2003-2022 Toyota 4runner frontfjädring lyftsats 2wd 4wd - (passar gx470)

Lyftsatser
Distansbrickor
Tackling
Återhämtning
Chocker
Rustning